Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@11:31:26 GMT

آقای نادر...

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۶۳۲۶

آقای نادر...

نادر طالب زاده علی رغم مخالفانی که داشت اما خودش بود.این مرد اصالت عجیبی داشت،خود خودش بود.ادای کسی را در نمی اورد.توانمندی خارق العاده ای در اجرا داشت و تسلطش به زبان انگلیسی آن هم به شکلی فصیح،از او ادم متفاوتی ساخته بود.شک ندارم که تکرار نخواهد شد.

مجری موبور چشم آبی تلویزیون، دی ماه ۳۲ درتهران و در یک خانواده نظامی متولد شد پدرش سرتیب منصور اردوبادی از مبارزان علیه پهلوی بود به همین دلیل زودتر از موعد سال۴۵ حکم بازنشستگی اش از ژاندارمری صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی ها به دلیل چهره متفاوت و اروپایی مرحوم طالب زاده او را دورگه ایرانی- امریکایی معرفی می کردند در حالی که مادر طالب زاده سیده و نوه یکی از علمای اصفهان بود.

خودش در جایی گفته بود: «من کاملا برای همین خاک و بوم هستم و اینکه مادرم امریکایی است شایعات برامده از صدای امریکاست».

طالب زاده در جوانی به امریکا مهاجرت کرد لیسانس ادبیات انگلیسی اش را از دانشگاه راندولف میکن و فول لیسانسش را هم از دانشگاه کلمبیای امریکا دریافت کرد.

او پس از انقلاب به ایران بازگشت و درجایگاه مستند سازی و اجرا و تهیه کنندگی برنامه های تلویزیونی کارنامه درخشانی از خود برجای گذاشت.

طالب زاده به دلیل تسلط فوق العاده اش به زبان انگلیسی مصاحبه هایش را در برنامه های زنده اش خودش انجام می داد و از این جهت مجری کارشناس بی نظیری در تلویزیون ایران محسوب می شد.

نادر طالب زاده جزو معدود مستند سازانی بود که درباره جنگ بوسنی و هرزگوین مستند ساخت و خنجر و شقایق او در زمان شهید آوینی بشدت مورد توجه راوی فتح قرار گرفت هرچند تلویزیون توجه چندانی به این ساخته تحسین برانگیز طالب زاده از خود نشان نداد و همین باعث کدورت آوینی از مسئولان وقت تلویزیون شد.

او هم چنین سریال بشارت منجی را درباره حضرت مسیح ساخت و به دنبال آن بود تعامل و گفت و گو بین مسلمانان و مسیحیان برقرار کند سریالی که در لبنان ساخته شد و گفته شد سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله  دیدگاه مثبتی به آن داشته و از طالب زاده خواسته است سریال را با دو روایت مسلمانان و مسیحیان به پایان برساند.

مرحوم طالب زاده همواره از مدافعان اندیشه سید مرتضی آوینی بود و در مناسبت های مختلف از شهید اوینی یاد می کرد او حتی در برنامه ها و سخنرانی هایی که برای مخاطبان خارج از کشور داشت درباره آوینی حرف می زد و از مجموعه مستند روایت فتح به عنوان یکی از افتخارات مستند سازی تاریخ سینمای ایران یاد می کرد.

علاقه او به شهید اوینی همواره زبانزد بود. یادم هست در گفت و گویی که با او درباره آوینی شهید داشتم از فقدان شهید آوینی بشدت متاثر بود و می گفت: «مرتضی در عرصه هنر ما تکرار نخواهد شد». حالا قرار است نادر طالب زاده در کنار سید مرتضی آوینی در بهشت زهرای تهران آرام گیرد.

سالها پیش وقتی در جمع دوستانه ای، نادر طالب زاده را همراه برادرش ناصر که پزشک بود و تازه از امریکا برگشته بود ملاقات کردم؛ با او درباره شهید اوینی و سینمای اشراقی حرف زدم اکنون از آن مصاحبه طولانی چندان چیزی در خاطرم نمانده اما یکی از جملاتش در همه این سالها ته ذهن و قلبم رسوب کرده که شامگاه نهم اردیبهشت وقتی خبر رفتنش را در رسانه ها خواندم آن جمله دوباره در ذهنم زنده شد او در آن مصاحبه به من گفت: «خداوند همه راهها رو به روی بندگان سخت کوش و مقاومش باز میکنه.» و من بارها و بارها در گردنه های سخت زندگی درستی این کلام آقا نادر را تجربه کردم.

روحش در ارامش ابدی…

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نادر طالب زاده درگذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی گفت: اولین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۱ با حضور ۷۵۰ دانشجو از ۱۳۰ دانشگاه در سه بخش (قرآنی، معارفی و هنری) و ۱۸ رشته برگزار شد. وی درخصوص دومین دوره این جشنواره اظهار کرد: دومین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و آیین تقدیر از برگزیدگان این جشنواره پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

تقی زاده با بیان این مطلب که این دوره از جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و دانشگاهیان روبرو بود؛ تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در این دوره تقریبا سه برابر جشنواره دوره اول بود و آثار ارسال شده تقریبا هشت برابر آثار دور گذشته بوده است به طوری که از زمان آغاز فراخوان یعنی دی ماه ۱۴۰۲ تا پایان آن یعنی ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است؛ تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که در این دوره از جشنواره، شرکت کنندگان در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی شرکت داشته و در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و معارفی۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: ثبت نام در بخش‌های هنری و ادبی این دور جشنواره برای عموم دانشگاهیان سراسر کشور امکان پذیر بوده که در مدت ۴ ماهه فراخوان؛ تعداد ۶۷۸ نفر در بخش هنری و ۳۶۱ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور موفق به ثبت اثر ادبی در این جشنواره شدند.

تقی زاده تصریح کرد: در اختتامیه این جشنواره که در روز پنجشنبه مورخ ۱۳اردیبهشت ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، از حدود ۱۲۳ نفر در ۴ بخش ادبی، هنری، قرآنی و معارفی که شامل ۱۸ رشته ادبی: شعر و داستان کوتاه هنری: عکس، تصویرسازی، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، طراحی پوستر معارفی: نهج البلاغه، حفظ موضوعی، صحیفه سجادیه قرآنی: قرائت (تحقیق- ترتیل) - اذان- حفظ تک جزء- حفظ ۵ جزء- حفظ ۱۰ جزء- حفظ ۲۰ جزء- حفظ کل است، تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر مؤذنی رییس دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و جمعی از مسؤولان استان و دانشگاهیان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز همزمان با آیین پایانی این دور از جشنواره در کنار تالار فجر دانشگاه شیراز برپا خواهد شد همچنین در این جشنواره از کتاب آثار منتخب دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرحوم طالب‌زاده جریان‌ساز بود + فیلم
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود