Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، برنامه بزرگداشت بیست و هشتمین سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به‌صورت کاملاً محدود در باغ‌موزه دفاع مقدس با قدردانی ویژه از محمد صدری و تنی چند از خانواده‌های شهدای روایت فتح برگزار شد. در این برنامه سید محمد یاشار نادری رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سید شهیدان اهل‌قلم در سالروز شهادت این هنرمند متعهد گفت: همان‌طور که از نام این برنامه مشخص است میراث مرتضی تکلیفی است بر گردن ما و نشان دهند یک مأموریت سنگینی بر عهده همکاران بنده در روایت فتح است و امروز بعد از بیست‌وهشت سال روایت فتح میراث دار یک مکتب، تفکر و اندیشه‌ای است که متعلق به سید شهیدان اهل‌قلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودمان را مکلف به حفظ و صیانت از آرای شهید آوینی می‌دانیم و ما امروز روای روایت کننده‌ای هستیم که خود روایت کننده از جریان بسیار عمیق انقلاب اسلامی و معارف دفاع مقدس بوده است.

رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح همچنین در خصوص صیانت از اندیشه شهید آوینی گفت: مسئله پرداختن به شهید آوینی از چند منظر قابل‌بحث است یک بعد، بعد شخصیت و احوالات درونی آقا مرتضی است که به اعتقاد بسیاری از نزدیکان ایشان شهید آوینی فرزند انقلاب اسلامی است و همزمان با انقلاب گویی شهید آوینی یک تولد دیگری پیدا کردند، آقا مرتضی فرزند زمانه خود بود ایشان مهم‌ترین ویژگی‌اش به نحو احسنت انجام دادن تکالیف و وظایف بود که نتیجه آن رسیدن به شهادت است و ما امروز بعد از چهار دهه از انقلاب برای نیل به گام دوم انقلاب اسلامی احتیاج داریم فرزند زمان خودمان باشیم راه رسیدن به این جایگاه نیز پرداختن به تفکر و اندیشه شهید آوینی است.

در ادامه برنامه اسماعیل برابری کارگردان سینما و مستندساز درباره مدون شدن تجربیات روایت فتح در فضای دانشگاهی نیز عنوان کرد: شهید آوینی به شکل اتوبیوگرافی نحوه تولید این فیلم‌های را توضیح داده است و در حال حاضر با گذشته سه دهه از دفاع مقدس شگفت‌آور است که مردم همچنان روایت فتح را می‌شناسند آن‌هم فیلمی که جنبه سرگرمی نداشته ولی همچنان در ذهن مردم ماندگار است. به روایتی حدود هشت هزار اثر دفاع مقدس فهرست شده اما بسیاری از آن‌ها به یادها نمانده است اما قسمت‌های روایت‌های فتح همچنان ماندگار هستند و این به‌عنوان یک رویکرد و یک بررسی باید پرونده‌اش باز شود، آقا مرتضی همانند تئوریسین‌های تدوینگر ساختاری را طراحی کرد که تمامی هفتاد فیلم روایت فتح با آن ساختار تولید شد، به‌عبارت‌دیگر آقای آوینی ساختاری را کشف کرده بود که طبق آن به یک مدلی از فیلم رسید که نتیجه آن بعد از گذشت سی سال از بین حدود هشت الی نه هزار فیلم همچنان از ذهن‌ها پاک نمی‌شوند. آقا مرتضی بارها به خود من گفته بود جنگ جز خشونت، مرگ و نیستی چه چیزی دارد؟ آنچه ما قرار است تعریف کنیم جنگ نیست، بلکه انسانیت است. آوینی زندگی را درصحنه‌های جنگ دنبال می‌کرد.

در ادامه برنامه که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی به‌صورت کاملاً محدود برگزار شد از خانواده‌های شهیدان بوذری، اصغرزاده و یکه‌تاز تجلیل و از محمد صدری مستندساز و از فیلمبرداران روایت فتح نیز به‌عنوان مهمان ویژه تقدیر به عمل آمد.

ویژه‌برنامه تلویزیونی «میراث مرتضی» به تهیه‌کنندگی محراب محمد زاده و کارگردانی حسین امیری و اجرای شهاب حسین پور میزبان جمعی از دوستان و همکاران شهید آوینی و خانواده ۹ تن از شهدای بنیاد فرهنگی روایت فتح بود.

دیگر عوامل این برنامه کارگردان تلویزیونی مهدی کیانی، مدیر تولید، وحید شاهی، هماهنگی، پوریا فرجی، برنامه‌ریز، محمد هاشم زاده مدیر گروه فیلم‌برداری و تدوین، ناصر خان گنجلو، طراح وله مهدی رنجبر، تدارکات و پشتیبانی، شعبان فتحی و علی شاهی هستند. عرفان موسوی طراح موشن گرافی، و موسیقی رضا سلطان زاده بودند.

کد خبر 5186495 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب شهید سید مرتضی آوینی مهدی رنجبر حسین امیری محمد هاشم زاده مهدی کیانی روایت فتح فیلم سینمایی فیلم کوتاه ویروس کرونا شهید سید مرتضی آوینی شبکه پنج سیما حضور هنر ایران در جهان فیلم مستند شبکه دو سیما رادیو نمایش شبکه مستند سیما سریال ایرانی آلبوم موسیقی موسیقی ایرانی هفته هنر انقلاب اسلامی بنیاد فرهنگی روایت فتح شهید آوینی آقا مرتضی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «اسب قاتلین» دو اجرایی شد

نمایش «اسب قاتلین» به کارگردانی سیدمحمدهادی هاشم‌زاده با توجه به استقبال تماشاگران روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دو نوبت روی صحنه خواهد رفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «اسب قاتلین» نوشته رضا گشتاسب با کارگردانی سید محمدهادی هاشم‌زاده که از ۱۹ فروردین در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است به دلیل استقبال تماشاگران روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت طی دو نوبت در ساعت‌های ۱۹ و ۲۱ روی صحنه خواهد رفت.
مریم شکری، امیر خواجه میرکی پور، فرزاد پریدار، امید رهبر، ایمان زارع، محمد حسین نعمتی، ندا محمدیان، محمد ابراهیم جنتی، نازنین ترنگ، زهرا اکبری و علیرضا اصلاحی بازی می‌کنند و گروه فرم و بازی‌سازان این اثر عباردتند از فرناز حیدری، نادیا نوذری، زهرا صادق‌پور، آیدا زارع، روژین رستمی، مبینا رضایی، تینا گندمکار، نعیم فرزام و ماهان حسن‌زاده.


در خلاصه نمایش «اسب قاتلین» آمده است: «ارباب و خانم به همراه نوکر خود به نام «کش» و همسرش «لورا» در عمارتی بزرگ زندگی می‌کنند. داستان از یک شب برفی آغاز می‌شود که در آن شب، نوکر روستای کناری با اسبی که از اربابش دزدیده است به سمت عمارت ارباب و خانم می‌آید تا خبر رسیدن شورشی‌ها را بدهد و..»


علاقه‌مندان می‌توانند بلیت روز‌های آینده این نمایش را با ۲۰ درصد تخفیف عمومی و ۳۰ درصد تخفیف دانشجویی از سایت تیوال تهیه کنند.

دیگر خبرها

  • نمایش «اسب قاتلین» دو اجرایی شد
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • رازهای نقاشی مرگ سقراط
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد